Kurumsal

Hakkımızda

Egemet Kalibrasyon Merkezi 1995 yılında test ve ölçü aletleri için "Kalibrasyon Hizmeti" vermek için kurulmuş Türkiye'nin bağımsız ilk özel laboratuvarıdır.

Kalibrasyon hizmet sektöründe her zaman "Güvenilir" ve "Örnek" laboratuvar olmayı ilke edinen laboratuvarımızda aynı etiği özümsemiş yönetici ve personel ile çalışılmaktadır

Kalibrasyonlar eğitimli personel tarafından, standartlara uygun çevre şartlarında ve dünyaca kalitesi ve güvenirliği kanıtlanmış referans cihazlar ile gerçekleştirilmektedir.

Kalibrasyon sertifikalarımız tamamen ulusal ve uluslararası standartlara uygun, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yansıtan içerikte hazırlanmaktadır. Verdiğimiz hizmet ve hizmetin bedeli Akreditasyon logolu ve logosuz olma durumuna göre değişim göstermemektedir.

Çalışmalarımız boyut, tork, optik, elektrik, basınç, sıcaklık-nem, kuvvet, sertlik, ağırlık, kütle, hacim, yoğunluk ana başlıkları altında yürütülmektedir ve her sene müşterilerimizin ihtiyaçları göz önüne alınarak kalibrasyon kapsamımız genişletilmeye çalışılmaktadır.

Referansımız kalitemiz ve güvenirliliğimizdir.